CNIR Motocross Etapa a 4-a

Sâmbăta trecută Lugojul a avut parte de o nouă premieră: o etapă de Campionat Naţional de Motocross a avut loc pe nou omologatul circuit de pe dealul Hezerişului.

Da. A fost pentru prima oară în istoria sportului logojan şi sunt tare curios ce va urma având în vedere faptul că circuitul are potenţial din multe puncte de vedere, dar şi că în această lume a sporturilor cu motor nu poţi rămâne bazându-te doar pe pasiune, dorinţă şi talent. Repet, oamenii aştia au nevoie şi de susţinerea comunităţii şi de susţinere financiară din partea celor care o pot face. Deci dacă poţi, fă-o!

Sunt în mare întârziere cu această postare şi asta mă obligă să fiu foarte scurt în descrieri. Aşa cum am mai făcut-o şi cu alte ocazii am să spun ce mi-a plăcut şi ce nu.

Mi-a plăcut faptul că s-a văzut o schimbare în mai bine faţă de evenimentul precedent şi am ştiut ce se întâmplă pe circuit datorită instalaţiei de sonorizare; mi-a plăcut deschiderea organizatorilor înspre oricine îi aborda pentru informaţii, faptul că s-au gândit şi la detalii precum locuri de parcare şi locuri de vizionare pentru spectatori.

Nu mi-a plăcut şi chiar m-a surprins numărul mic de spectatori faţă de aşteptările pe care le aveam şi lipsa de interes a voluntarilor solicitaţi pentru a ocupa posturile de arbitraj de pe circuit deşi s-a facut din timp apel pe site-urile de socializare.

În ceea ce priveşte munca de fotograf la un astfel de eveniment … uhh, e mult mai solicitantă decât la alte sporturi. Dacă vrei să acoperi tot evenimentul timpii morţi sunt aproape inexistenţi. Şi vorbim de 7-8 ore de concentrare şi acţiune continuă.

Cl. amatori + veterani

Leave a Reply