CR Motocross 2014, Etapa 1

Dacă la regionalul de RallySprint m-a pârlit bine soarele de zici că am stat în cuptorul cu microunde, duminica trecută la regionalul de Motocross m-a plouat și am tremurat de frig ca o curcă … evident plouată.

Prima etapă de anul acesta a Campionatului Regional de Motocross s-a desfășurat pe circuitul de la Ianova, pe data de 1 iunie, iar eu mi-am făcut cadou, ca un copil mare ce sunt, o sesiune foto în mijlocul evenimentelor. Ca de obicei am ajuns la locația de desfășurare înaintea multor participanți și ca de obicei în momentul startului eram deja plin de noroi. Că deh … dacă vrei să faci treabă buna, faci recunoașteri mai abitir decât concurenții. 😀

Locația e foarte ok, iar faptul că există o parcare destul de spațioasă face mult. Niciodată nu mi-a plăcut peisajul acela cu zeci de mașini înghesuite de o parte și de alta a unui drum îngust, călărite peste șanțurile sau dâmburile de pe marginea drumului, dar totuși ocupând carosabilul. Deci parcare = like! Faptul că la intrarea pe circuit te ”împiedicai” de afișul ce conținea programul zilei și că obsesia mea legată de sonorizare a fost satisfăcută nu pot reprezenta decât alte plusuri cumulate la rețeta unei zile perfecte.

Dar vremea … vremea poate strica tot când ți-e lumea mai dragă, deși dacă stau să mă gândesc bine, motocrossul se potrivește cel mai bine cu vremea ploioasă. Iar una din părțile frumoase ale fotografiei sport e exact faptul că nu-ți poți alege tu nici momentul din zi când tragi cadrele, nici locația și nici anotimpul. Astea toate le alege organizatorul pentru tine, iar tu trebuie să scoți ce-i mai bun din ce ai la dispoziție. Asta am încercat și eu, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

Leave a Reply