CRVC 2014 – Cupa Ţara Zarandului Axis

Anunțată ca fiind ultima etapa din 2014 a regionalului de viteză în coastă, etapa de la Slatina de Mureș s-a desfășurat sâmbătă și deși nu a avut parte de denumiri pompoase și promovare exagerată din partea presei, pot spune cu mâna pe inima că mie mi-a plăcut. Si spun asta în condițiile în care startul a fost decalat cu aproximativ o oră și toată lumina bună de dimineata s-a dus pe apa sâmbetei și implicit toate planurile mele. Că deh … ce visezi noaptea nu ți se întâmplă a doua zi din simplul motiv ca visele sunt făcute ca să fie visate, nu trăite. 😀 Și iac-așa în loc să strabat traseul doar o dată într-o singură direcție, am luat-o la pas în sus, în jos și apoi din nou sus și evident înapoi la start de mi-am amintit cu drag de cantonamentele din adolescență când ajungeam să nu-mi mai simt picioarele de oboseală. 😉

Dar lăsând asta la o parte vreau să spun că s-a mers tare și se merge din ce în ce mai tare, iar materialul de concurs al sportivilor e din ce în ce mai bine pus la punct și mai performant și nu în ultimul rând piloții mi se par tot mai bine pregătiți și mai competitivi.

Cât despre organizatori … chiar dacă nu ești încântat atunci cand stai și aștepți startul care întârzie tot mai mult, nu poți să nu apreciezi faptul că aceasta se întâmplă pentru că organizatorii consideră siguranța concurentilor si spectatorilor un aspect foarte important.

Leave a Reply