Cupa Concordia 2016, ediția XX

20 de ani. Câte lucruri se pot întâmpla în 20 de ani? Se pot construi imperii sau se poate distruge sistematic o țară; se pot salva generații întregi printr-o educație corectă sau se pot condamna să trăiască în incultură și ignoranță; viața unui om se poate schimba de cel puțin 20 de ori în 20 de ani. Istorie și tradiție, asta înseamnă să organizezi un eveniment timp de 20 de ani, dar mai presus de toate educație sportivă. Asta a reușit să ofere Clubul de Turism Concordia Lugoj prin organizarea Cupei Concordia în decursul acestor ani.

Banner_fin

Partener Sport & Outdoor Photography pentru acest eveniment

La naiba! În 1996 eram un puștan debusolat care tocmai picase admiterea la Facultatea de Sport cu un an înainte și muncea la negru în timp ce căuta o soluție să schimbe direcția în care îl ducea viața. Cine se gândea atunci că în 2016 mă voi lupta cu țânțarii și musculițele din pădurea Tapiei în timp ce pândesc sportivii înscriși în concurs?

Și da, ora 10 m-a prins duminica trecută pe traseul Cupei Concordia, încercând să-mi mențin corpul într-un cvasi-echilibru, în căutarea acelor cadre care te fac să zâmbești satisfăcut mai târziu, când ajungi acasă și descarci fotografiile.

Leave a Reply