Cupa Max Ausnit 2014

Da! Aşa cum am mai spus deja, sunt foarte curios şi nerăbdător să văd cursa de anul viitor! “Făt-Frumosul” ciclismului din vestul ţării a mai crescut cu încă TREI ani din 2013 şi până sâmbăta trecută … atât din punct de vedere al numărului concurenţilor cât şi în ceea ce priveşte organizarea şi … să nu uităm premiile. 😉 Spun asta deşi la un moment dat în timpul cursei am trăit sentimentul că aşteptările mele au fost prea mari. Aha! Deja văd nişte frunţi încruntate! 😀 Am să vă explic totul, dar hai să o luăm de la un capăt. 🙂

Din motive personale nu am făcut recunoaşteri pe traseul de anul acesta şi nu m-am informat foarte bine înaintea concursului. În consecinţă la ora 8:00 eram deja (înaintea multor concurenţi) în mijlocul furnicarului din parcarea A&O în dorinţa de a obţine cât mai multe informaţii care să mă ajute în realizarea planului meu “de bătaie”. Comisarii de traseu şi voluntarii au fost foarte amabili şi bine informaţi şi chiar dacă la unele întrebări nu erau siguri de răspuns ştiau exact pe cine să cheme în ajutor. Astfel am aflat că (citez): “Măi oameni buni! Startul în turul oraşului se dă de aici la ora 9:30, iar startul în concurs tot de aici, la 10:00!”. Ok, totul clar. Planul meu funcţiona perfect, deci aveam timp să iau cateva cadre în oraş şi apoi să fug pe traseu.

Ah, asta am uitat să zic: parada prin oraş … după părerea mea o idee excelentă. Nu puteam să ratez asta, aşa că la 9 şi 10 minute eram în faţa Primăriei.

4 comments:

  1. Subscriu la cele de mai sus. Am mai afirmat : organizare germana, Traseu splendid mioritic romanesc !!!

Leave a Reply