Liman Bike Race IX – 2014

Aventură și curaj … acestea sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine ediția a IX-a a concursului de MTB Liman Bike Race.

Iată că în ciuda zvonurilor, a scepticismului unora și chiar în ciuda piedicilor puse de vreme, Liman Bike Race păstrează tradiția și păstrează Comuna Tomești pe harta turismului și a competițiilor sportive pe două roți. Și chiar dacă numărul concurenților nu s-a ridicat la nivelul de anul trecut, curajul acestora și dorința de aventură au făcut cât trei ediții la un loc și sunt convins că pentru toți a fost o cursă greu de uitat, ”una de povestit în jurul focului”, cum spunea unul din spectatorii prezenți pe traseu.

Trofeul Liman Bike Race a fost câștigat de Bogdănescu Laurențiu, trofeu care cu o seară înainte mi-a acordat plăcerea unei sesiuni foto permițându-mi să mă joc cu luminile în jurul lui după bunul meu plac. 😉

10 comments:

        1. Daca imi spuneti numerele de concurs pot sa verific. Exista totusi sansa sa nu ma fi intalnit cu unii din concurenti pentru ca m-am tot mutat de la o locatie la alta.

  1. Frumoase fotografiile! Recunosc atmosfera cu cea de la Tapia de anul trecut ! Felicitari tuturor celor care au facut posibil sa existe acest minunat Liman Bike Race si felicitari fotografului prin intermediul caruia noi cei de acasa putem vedea aventura !

  2. Multumesc! Si da, felicitari organizatorilor si voluntarilor. Totul se datoreaza muncii depuse de ei.

Leave a Reply