Liman Bike Race X

Chiar dacă nu s-a făcut mare tam-tam pe tema asta, totuşi în 3 mai 2015 s-a desfăşurat a 10-a ediţie a concursului Liman Bike Race, unul din puţinele evenimente de acest gen din ţară (dacă nu cumva chiar singurul) unde nu se percepe taxă de participare, iar cei mai buni concurenţi primesc nu doar trofee, ci şi premii în bani şi produse specifice ciclismului.

Deşi ploaia de sâmbătă i-a descurajat pe mulţi să se alinieze la start, vremea bună de duminică a făcut din nou ca valea Limanului să pară neîncăpătoare pentru amatorii de mişcare şi aer curat, iar la ora 11:00 au început să pedaleze 225 de concurenţi.

Eu am încercat să captez cadre din cât mai multe puncte de pe traseu pentru a transmite atmosfera şi condiţiile în care s-a pedalat.

Înainte de a trece la imagini vreau sa spun un mare “BRAVO” alergatorilor, care nu numai că au parcurs cu brio cei 33 de km de traseu, dar au reuşit chiar să ajungă la finish înaintea multor ciclişti.

8 comments:

  1. Multumim frumos pentru poze, am fost foarte placut impresionat sa-l intalnesc pe Vali Vasiliu in cateva puncte de pe traseu, pozitionat strategic pentru a ne prinde in poza 🙂 Chiar ma intrebam cu a reusit sa se deplaseze asa repede dintr-un punct in altul… Era ca Spinul din poveste, care tot aparea in calea drumetilor 🙂 Multumesc frumos, Vali, ti–ai facut treaba ca un adevarat profesionist! Bravo!

  2. Foarte frumoase pozele, multe multumiri fotografului ! Este posibil sa le si descarcam, sau sa intram cumva in posesia lor ?

  3. Nu ma regasesc 🙁 doar intr-o poza si in aia eram cu spatele, ceva poze de la finish , nu aveti ?

    1. Am fost in 5 puncte de pe traseu. Chiar nu aveam cum sa acopar si finish-ul…

Leave a Reply