Pietroasa Country Ride 2014

Nu cred că exista un anotimp mai potrivit pentru desfășurarea unui astfel de eveniment într-o locație precum Comuna Pietroasa. Și dacă la prima ediție natura și-a arătat dezaprobarea dezlănțuindu-se împotriva ”invadatorilor pe două roți”, anul acesta ne-a întâmpinat cu o vreme însorită și peisaje încântătoare. Mai mult decât atât, gospodarii din sate i-au așteptat pe sportivi cu ulițe curate, zâmbetul pe buze și replici precum ”bată-vă norocu’ de frumoși!” sau ”țucă-vă buna!”, semn că Pietroasa Country Ride e deja o sărbătoare așteptată cu drag de locuitori.

Am plecat de dimineață destul de obosit și chiar cochetam cu gândul să rămân acasă și să mă odihnesc. Dar deh … am fost crescut în spiritul zicalei ”Ein Man, ein Wort” și asta te obligă să nu-ți încalci cuvântul dat. Răsplata nu a întârziat să apară și odată ajuns pe drumul dintre Mănăstirea Izvorul lui Miron și Pietroasa natura m-au facut chiar să uit de multe ori că am lângă mine aparatul foto.

One comment:

  1. Suna foarte tentant traseul tau dar pentru noi care locuim in Bucuresti a fost mai usor sa optam pentru Valea Prahovei , am luat telecabina pana la babele(platesti sup[limentar pentru bicicleta) de acolo pe platou pana la Piatra Arsa , pe unde poti cobori pana la statiune,

Leave a Reply