Raliul Aradului – 2014

Am plecat puțin dezamăgit de la Raliul Aradului fără să știu de fapt de ce. Și oricum, nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea nici despre organizare și nici despre prestația concurenților. Dar dacă stau și mă gândesc mai bine … de ce nu? De ce n-aș fi în măsură să-mi spun părerea? Că doar am fost acolo, nu o spun din auzite și nici n-am să spun aberații precum că dacă aș avea doi cai în plus la Loganul meu aș merge mai tare sau că dacă aș fi eu organizator aș scoate spectacol din piatră seacă.

Și totuși, de ce aveam sentimentul ăsta când conduceam spre casă? Poate pentru că aș fi preferat ca ziua de vineri să nu fie chiar un maraton și să nu fiu nevoit să aleg între ultima trecere pe Frumușeni și SuperSpeciala, iar sâmbătă să pot vedea mai mult decât o probă și un sfert. Sau poate pentru că mi s-a părut că nu sunt exploatete la maximum zone care în urmă cu 2-3 ani au oferit spectacol și implicit au adunat foarte mulți spectatori, mult mai mulți decât în acest an. Și totuși poate că până la urmă mi-a fost ciudă pe mine pentru că nu mi-am făcut așa cum trebuie planul ”de bătaie” și pe de o parte în mod inconștient voiam să-mi caut scuze, iar pe de altă parte îmi venea să-mi trag palme că nu am fost mai inspirat.

2 comments:

  1. eu nu prea am voie sa-mi spun parerea, pentru ca sunt … sotia 🙂 , dar "eu nu ma pot abtine", sunt niste poze superbe, bune de facut tapet pe pereti cu ele

Leave a Reply