Transilvania Rally 2015

În sfârşit am ajuns din nou la Cluj. După prea mulţi ani (zic eu). Şi indiferent ce zice lumea despre cât de dezvoltat şi înstărit e vestul ţării, mie Clujul îmi place mai mult decât Timişoara şi mi se pare mai bine dezvoltat. Din păcate n-am avut timp să vizitez prea mult pentru că din fericire am mers acolo cu un scop, şi anume Transilvania Rally.

Am vrut să acopăr cât mai mult din această etapă, dar totodată să petrec cât mai mult timp posibil cu prietenii şi cu fetiţa mea pe care refuz cu îndârjire să o las acasă când plec undeva. Recunosc faptul că a fost extrem de obositor, dar mă bucur că într-un fel sau altul am reuşit.

Totul a început cu Shakedown 1 (Călăţele). Şi ca să împuşc doi iepuri, în drum spre Călăţele am făcut şi recunoaşteri pe Dângău. După principiul “nici o ieşire fără peripeţii”, GPS-ul meu probabil că a rămas setat pe modul “copil la bord” şi m-a dus direct la o stână de pe dealurile Clujului ca să vedem oile şi caii. :)) Deşi era din ce în ce mai evident că voi întârzia nu am avut nici măcar un impuls de a mă enerva şi bine am făcut, pentru că m-am putut bucura de peisajele superbe. No, păi eram în Ardeal, deci mereuţ şi cu calm le-om răzbi pe tătie!

Între noi fie vorba, mă bucur că s-a întâmplat aşa, pentru că Shakedown-ul nu m-a impresionat prea tare, nici prin ritmul concurenţilor şi nici prin configuraţie. Tot peisajul a fost cel care a salvat situaţia, iar cadrele luate dau mai mult a etapă de coastă decat de raliu.

Leave a Reply