Honeywell Race 25

Honeywell a împlinit 25 de ani de activitate în Lugoj, iar reprezentanții firmei au dorit să marcheze acest moment prin organizarea concursului de alergare HoneyRun Race 25. Astfel, Duminică, 13 mai 2018, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj toți cei care au vrut să fie prezenți la eveniment au fost întâmpinați cu zâmbete, voie bună și tot soiul de activități menite să te facă să te simți bine, indiferent de categoria de vârstă din care faci parte.

Păstrând același principiu de ”să fie pentru toată lumea” și concursul în sine a fost împărțit în 4 categorii. La Crosul Copii și Părinți, de doar 1,5 km au participat chiar și copii cu vârsta de numai 4 ani, evident cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

Crosul Popular, gândit pentru toate categoriile de vârstă, a avut parte de o descriere inspirată pe site-ul evenimentului, invitând practic cititorul la un scurt ”city-break” în alergare pe o distanță de 3 km printre obiectivele și cladirile cu valoare istorică din Lugoj.

În cazul în care te simțeai puțin mai curajos nu aveai decât să te înscri în Cursa Sănătății unde aveai de parcurs 12,5 km înfruntând atât betoanele orașului cât și provocările reliefului format pe malul drept al Timișului până aproape de localitatea Tapia.

Pentru cei mai experimentați dintre concurenți a fost pregătit Semimaratonul Honeywell, un traseu de 25 de km care a fost îngreunat și de soarele arzător ce a ținut morțiș să fie și el prezent la sărbătoare.

Leave a Reply