Liman Bike Race 2013

lbr2013_stireLiman Bike Race va fi și în acest an cel mai important eveniment sportiv de pe raza comunei Tomești. Organizatorii au anunțat în mod oficial că data de desfășurare a concursului este 12 Mai 2013.

Încă de pe acum Asociatia Liman Bike Race are în vedere câteva surprize în ceea ce privește traseul și nu numai …

Dacă doriți să revedeți imagini de la edițiile precedente, accesați link-urile de mai jos:

http://www.tomesti.ro/gallery/index.php/Evenimente/Liman-Bike-Race

http://www.tomesti.ro/category/video/videolbr

 


Publicat

în

de către

Comentarii

59 de răspunsuri la „Liman Bike Race 2013”

  1. Avatar Dan
    Dan

    in aceeasi zi cu Prima Evadare?

  2. Avatar Andrei
    Andrei

    Da, pacat ca se suprapun…

    1. Avatar Ioana Zamfira
      Ioana Zamfira

      Din pacate s-a suprapus si cu Crosul Firmelor din Timisoara…un concurs la care tineam mult sa particip…dar mai atractiv a fost Liman-ul:)

  3. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    luam in calcul mutarea in data de 19 mai odata cu cel de la Iasi deoarece Prima Evadare e cel mai mare concurs din Romania si merita toata atentia, o sa anuntam decizia in curand

  4. Avatar Dan Borcea

    pai e si mai rau. pe 19 Mai sunt deja 3 curse anuntate: Zalau, Cozia si Iasi.

  5. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    in 5 knd am vrut noi e chiar ziua de Pasti era o varianta de 1 mai dar e miercuri, doar 12 sau 19 mai sau 28 apr inainte de Pasti treb sa luam o decizie kt de repede

  6. Avatar sebi
    sebi

    ma inscrieti domn profesor

  7. Avatar vlad
    vlad

    numa sa nu se suprapuna cu faget 😉

  8. Avatar Sorin
    Sorin

    Se suprapune si cu XCOradea care e iarasi sa zic asa in zona…cei din TM, AR s-ar imparti intre cele 2 evenimente, pe 19 nu e chiar nimic in zona de vest.

  9. Avatar McRiniuc
    McRiniuc

    deci, pe cat se tine concursul?

  10. Avatar Lupsa Danut
    Lupsa Danut

    Din ce stiu eu,LBR,avea inainte o data prestabilita.Acu daca alti au "venit peste",asta este.
    Suprapunerea cu PV,nu stiu daca este buna.
    Decizia este in mana voastra,si sunt convins ca va iesi iarasi o editie de neuitat,asa cum au fost toate de pana acuma.
    Felicitari echipei LBR 2013!!

    1. Avatar McRiniuc
      McRiniuc

      De asta nu ma indoiesc, eu vin din Pitesti in fiecare an cu placere si indiferent cu ce se suprapune voi alege Liman Bike Race Vroiam doar sa stiu data pentru a o trece in agenda 😉

  11. Avatar Dan
    Dan

    Consider ca nu este in regula , sa suprapui concursul cu Prima Evadare…. , acolo se strang 2000 de oameni! Spre binele concursului restabilirea datei este cea mai buna decizie….. Eu niciodata nu as compara LBR cu un XCO la Oradea! Sunt total diferite! Multa bafta si sper sa luati o decizie inteleapta ! Cel mai ok, 18-19 sau 26-27 sau 2 mai ca e libera perioada aia!! Parerea mea! Numai bine!

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      chiar daca se strang 2000 de concurenti peste 80% sunt din Bucuresti + Ilfov. De exemplu la categoria 30-39 in 2012 au fost 802 concurenti dintre care 660 din Bucuresti si Ilfov. Pana sambata dimineata o sa postam aici data finala, 19 sau 12 mai.

  12. Avatar Adrian Ticula
    Adrian Ticula

    de obicei primul weekend din luna mai era al nostru 🙂 suntem nevoiti sa gasim alta data pentru ca in 5 mai e prima zi de pasti.

  13. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    Luam in serios tot mai mult ziua de 1 sau 2 mai deoarece s-a decretat oficial liber pt toti si nu ne mai suprapunem cu nimeni si putem sa savuram weekend-ul unde dorim (adik Pasti). Devine chiar un precedent interesant un concurs in mijlocul saptamanii…inka putin si o sa va comunikam, mai vrem si pareri. Am umblat unpk si la traseu cu introducerea de sectoare noi dar in acelasi sens ca anul trecut. Daca totul va fi bine echipa LBR va organiza in jurul datei de 23 iunie si concursul de la Arsenal Park (a military bike race)-asta e numele la Orastie cu premii in bani atractive, iar toamna in octombrie ed 2-a a Pietroasa Country Ride, fratele mai mik al LBR.

  14. Avatar Blorin
    Blorin

    Exista pe undeva un calendar actualizat cu toate evenimentele?

  15. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    In urma discutiilor avute si a analizei calendarului competitional 2013( atat kt am reusit sa gasim informatii despre concursuri), am luat decizia de a face concursul pe data de 12 MAI 2013, in paralel cu Prima Evadare( a mai fost asa si-n 2010). Pozitionarea noastra era prima duminica din mai dar, fiind Sarbatorile de Pasti in 5, amanam pe 12. Oricum suntem in locuri diferite in tara si distanta mare…deci pe 12 mai vor fi mii de concurenti la aceiasi ora, asadar bucurati-va!

  16. Avatar Cristi
    Cristi

    Datele concursului (traseu, orar) si inscrierile cand vor fi disponibile? Multumesc

    1. Avatar voda
      voda

      well done!

  17. Avatar Alin Rosu (frizeru)
    Alin Rosu (frizeru)

    Am stabilit de comun acord cu echipa organizatorica Pt data de 12 mai.

  18. Avatar Alin Rosu (frizeru)
    Alin Rosu (frizeru)

    Urmează sa revenim cu detalii despre traseu, harta….

  19. Avatar Blorin
    Blorin

    Asta da veste buna…
    Suntem pe receptie pentru informatii!

  20. Avatar McRiniuc
    McRiniuc

    super, timeXPANDER Pitesti va fi prezenta

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      Cand am stabilit data de 12 Mai ne gandeam ca veti alege Bucurestiul datorita distantei mai mici 🙂 Insemana ca ceva v-a atras la acest concurs. Eu zic ca traseul 🙂
      Va asteptam cu drag la start!

  21. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    Va trebui sa acceptam ca de acum fiecare weekend va avea 2-3 concursuri. Inca nu am finisat programul dar e clar ora 11 pt start si o sa facem inscriere on-line si evident fara taxa. Cine vrea cazare poate suna deja la Motel Valea lui Liman pt rezervare, au pagina web.

  22. Avatar Blorin
    Blorin

    Chestia cu taxa nu cred ca supara pe cineva…
    Pana la urma, fiecare poate contribui la succesul unui astfel de eveniment, inclusiv prin sprijinirea organizatorilor in acoperirea costurilor. Iar daca de banii dati primesti si o masa, organizata la comun, cu toti participantii (stim cu totii ca la finalul cursei mananci si asfalt, de foame!) e fain. O portie de spaghetti/gulas nu poate costa mai mult de 10 lei/persoana, iar o taxa de 20-30 de lei nu e mult.

    1. Avatar puiu muntean
      puiu muntean

      O sa negociez cu seful de la Liman sa vedem dak ne poate oferi ceva eventual gratis, k banii is ochiu' dracului.

      1. Avatar McRiniuc
        McRiniuc

        De cand am fost prima data am venit in fiecare an. In primul rand zona este superba, apoi locatia este foarte relaxanta si potrivita pentru o organizare, conditii de cazare excelente si la cort si la motel si nu in ultimul rand o echipa de organizare sufletista.. e clar ca vom veni in fiecare an..

  23. Avatar Dan
    Dan

    Sunt de acord ca fiecare wwekend este plin , dar nu sunt de acord cu faptul de a pune un concurs excelent (Liman BIke Race) in aceasi zi cu cel mai mare concurs din Romania(prima evadare)! Este decizia dumneavostra , cum considerati , dar nu cred ca e o decizie buna! Mai toti sportivi din Sibiu , Brasov , Cluj , Severin , Mures care probabil ar fi venit la Liman , vor merge la Bucuruesti , chiar daca e un concurs pe un traseu anost , fara nimic interesant , chiar daca platesc 70-100 de lei pe inscriere , chiar daca , chiar daca…. pentru ca vor sa fie acolo , unde mai sunt 2000 de oameni! Consider ca e un pas inapoi , ci nu inainte, prin suprapunerea cu un asemenea concurs! Decizia va apartine! Va respect munca , va apreciez ce faceti , dar cred ca data aleasa nu face bine concursului ! Cu gandul ca poate mai discutati, va urez spor la munca si toate cele bune!

  24. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    D-le Dan, cu tot respectul va spun ca nu mai avem unde sa ne pozitionam, am incercat data de 1 si din pacate mediul privat ofera salarii duble mai ales in retail si vor fi si mai putini decat estimam in 12, am analizat si 2, e joia mare knd sunt tot felul de obiceiuri cu focuri pe la sate si multi se duc cu familia, 28 e prea repede si 19 unpik tarziu, ar mai fi varianta sa nu mai facem…

  25. Avatar Adrian Popa

    Cum ramane cu concursul ? pe data de 12 ?

    1. Avatar Vali Vasiliu
      Vali Vasiliu

      Da, pe data de 12 mai. Va asteptam cu drag!

  26. Avatar Lupsa Danut
    Lupsa Danut

    Din pacate,@Dan,cu mesajul precedent,a cam spus totul.Stiam ca se v-a ajunge la astfel de discutii,si ,sincer,are dreptate.Nici eu nu sunt de acord,cu "migrarea" in alta data,decat cea stabilita "prin traditie",ori….eu spun ca LBR este o traditie!
    De asemeni,nu sunt de acord cu migrarea (calendaristica),a Cupa Concordia,si Maratonul Tarii Gugulanilor,(Tarcu MTB Maraton),dar,acolo sunt alti organizatori,cu alte decizii.
    Incercam sa fim prezenti in numar cat mai mare!!
    Mult succes in organizarea LBR!

  27. Avatar Dan
    Dan

    Acuma am vazut ca si XCO Oradea , etapa 2 este tot in 12 mai, deci 3 concursuri in aceeasi data! Prima Evadare e la Bucuresti , dar XCO ORADEA e in partea asta de vest si eu zic ca va avea un mare impact asupra numarului de participanti! Cum considerati , alegerea e a voastra , dar inca nu e prea tarziu sa mai intarziati concursu cu 1 weekend sau 2 cand e liber!!! E ff important sa aveti o data unica ! Ganditi-va bine! Cu respect pt munca voastra! Dan

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      Noi avem o data unica, am mai spus asta, e in primul weekend din luna mai care in anul acesta coincide cu prima zi de Pasti. Eu sunt convins ca nici in 26 mai nu e liber.

  28. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    D-le celalalt Dan, sunteti liber sa alegeti unul din cele 3 concursuri care sunt fiecare cu specificul lor, cat despre nr de concurenti eu nu ma agit pt ca nu avem taxa de participare si nu depind de acei bani care nu se justifica la multe concursuri, avand in vedere ca unii au sponsori de sponsori. Singurul concurs la care merg cu taxa este DHS Corvin Maraton si nu pt ca m-am nascut la Hd si sunt p jum hunedorean, ci pt k au taxa mai mica si practic imi platesc punga aia ce o primesc la inscriere. Si inca cv, nu m-au descalificat de 2 ori ca cei de la Clujul Pedaleaza(ei erau cu chip-urile) ca n-am purtat casca la Lugoj si Arad in 2012. Si inca un amanunt, este un concurs pt mase, pt toti cei care accepta provocarea traseului nostru fara pretentii, fara ceremonii si conferinte de presa, adica o relaxare in natura pe bicicleta.

  29. Avatar Mircea
    Mircea

    Aveti perfecta dreptate D-le Munteanu legat de partea cu relaxarea…, dar nu consider o atitutine corecta faptul ca nu va intereseaza numarul de participanti! Un concurs , pe langa detalii tehnice(traseul , peisal , oameni , etc) se evidentiaza si prin numarul participantilor ! La fel ca un produs , poate sa fie el bun , daca nu e si vandut!

    1. Avatar puiu muntean
      puiu muntean

      D-le Mircea, nu stiu de unde deduceti ca nu ma interes nr concurentilor, am spus ca nu ma agit ca stiu ca vor veni multi, adica mult mai multi decat la alte concursuri care se desfasoara in apropierea unor orase cu minim 40.000 de loc. La noi cel mai aproape este Faget cu vreo 5000. Va asigur ca de aveam un oras mai mare aproape aveam spre 1000 de concurenti pt ca as fi mers prin scoli generale si licee la facultati sa fac reclama si sa trezesc spiritul de aventura in tineri, ceea ce nu faceti voi pe la oras, cu tot respectul…

      1. Avatar bogdan
        bogdan

        bine punctat. felicitari pentru atitudine!

  30. Avatar Adrian Ticula
    Adrian Ticula

    D-le Mircea ne intereseaza numarul concurentilor, acesta fiind principalul motiv pt care am ajuns la editia a 8-a. Daca ramaneam la nivelul anului 2007 cu 20 de concurenti probabil in 2-3 ani am fi inchis taraba. Anul acesta ne asteptam la un numar de peste 300 de participanti ceea ce pentru o organizatie mica ca a noastra e bine, in conditile in care in aceeasi zi are loc Prima evadare si XCO Oradea.
    Daca in 5 mai nu era prima zi de Pasti aveam 400 de concurenti lejer.

  31. Avatar bogdan
    bogdan

    unde ne putem inscrie?

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      Aici, in curand vom da drumul si la inscrieri.

  32. Avatar Serb Marius
    Serb Marius

    O sa aveti cel putin 4 concurenti (eu si inca 3 prieteni) din Arad 🙂

  33. Avatar cristi
    cristi

    @ Adrian Ticula, XCO Oradea etapa a 2-a va fi in 2 iunie, nu 12 mai cum a fost pana acuma. Au actualizat pe site-ul lor.
    La incrieri se stie cand se va da drumul? Despre traseu ceva detalii cam pe cand?
    Multumesc.

    1. Avatar Vali Vasiliu
      Vali Vasiliu

      La inscrieri se va da drumul cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Speram ca pana atunci sa fie gata si detaliile despre program si traseu.

  34. Avatar Francisc
    Francisc

    Cred ca pe 1 mai este cel mai bine pentru toti,ca toata tara ere liber si un concurs cu 12 zile inainte de Evadare nu strica nimanui .Feri

    1. Avatar puiu muntean
      puiu muntean

      Am explicat dc nu se poate pe 1 mai, ramane pe 12 si am demarat deja hartiile oficiale nu mai schimbam.

  35. Avatar Iancu Avram Marius
    Iancu Avram Marius

    Pentru mine e perfecta data de 12 mai, felicitari pentru organizare.

  36. Avatar guest
    guest

    12 is perfect day…wanna be there…

    1. Avatar Vali Vasiliu
      Vali Vasiliu

      you are welcome!

  37. Avatar Marius
    Marius

    Buna ziua!In data de 11 mai (sambata) este deja marcat traseul?Intreb in eventualitatea venirii de sambata…as putea sa fac traseul in prealabil?gasesc pe cineva pe acolo spre indrumare?Multumesc.

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      traseul este deja marcat de cateva zile, te descurci fara probleme. Pana sambata o sa avem marcajul final. ATENTIE ca sambata are loc un raliu si va fi inchisa circulatia intre Tomesti si Luncanii de Jos intre orele 9 si 16.

  38. Avatar Adi m.
    Adi m.

    eu vreau sa merg de vineri, si sa stau cu cortu cu inca 2 prieteni, avem unde sa stam fara sa avem probleme cu oamenii de acolo sau alte chestii de genu'?

    1. Avatar Adrian Ticula
      Adrian Ticula

      Nu au fost niciodata probleme cu oamenii.
      Zona de campare este spre Luncanii, la 0,5 km de start si costa 10 lei de cort.

      1. Avatar Adi m.
        Adi m.

        nu se mai poate campa langa start cum a fost anul trecut?

  39. Avatar ursachi david
    ursachi david

    Unde pot vedea si eu toate pozele?

    1. Avatar Vali Vasiliu
      Vali Vasiliu

      Aici sunt cele centralizate pana acum de mine. Pe masura ce primesc link-uri si de la alti fotografi vor fi adaugate tot aici: http://www.tomesti.ro/limanbikerace/galerii-foto-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *