Cupa Max Ausnit 2013

Aflat la cea de-a doua ediție, concursul de ciclism pe șosea, Cupa Max Ausnit a crescut ca Făt Frumos cel din povești, ”într-un an cât alții în 3”. Și spun asta nu pentru că anul trecut evenimentul nu s-ar fi ridicat la nivelul așteptărilor, ci dimpotrivă, faptul că anul trecut a mers totul bine le-a permis organizatorilor ca în 2013 să ridice ștacheta mult mai sus. Traseul a fost de 88,3 km (mult mai lung decât la prima ediție), voluntarii implicați au fost in număr mult mai mare, cursa a fost supervizată de arbitrii din cadrul Federatiei Române de Ciclism, numărul concurenților a depășit cifra 200 și nu în ultimul rând premiile oferite de sponsor au contribuit la motivarea ciclistilor.

Totodată, mie ca fotograf acest eveniment mi-a oferit o nouă provocare; organizatorii punându-mă într-o postură inedită, prin faptul că am avut la dispoziție o motocicletă și un pilot cu ajutorul căruia să mă pot deplasa pe toată lungimea traseului făcând parte din plutonul de însoțire a concurenților. Colaborarea cu motociclistii, arbitrii si comisarii de traseu a decurs excelent, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

7 comments:

  1. Buna ziua! Am pus si eu o poza facuta de dumneavoastra ,pe coperta mea de Facebook. Pot sa o pastrez sau va deranjeaza?

    1. Buna,
      atata timp cat nu e indepartat watermark-ul si nu e modificata in niciun fel, e ok. Nu ma deranjeaza nici daca postati pe pagina personala link catre acest articol. 🙂

Leave a Reply