Cupa Reșița – CNVC 2013

De fiecare dată când auzeam pe cineva născut în Timiș afirmând că nu a vizitat niciodată Valea lui Liman, Lacul Surduc sau ca nu a asistat niciodată la un concert în Peștera de la Românești, replica mea era „Rușinică! Nu e posibil așa ceva!”.  În mod identic, până acum orice pasionat de sporturi auto din România avea dreptul să-mi bată obrazul și să se minuneze cum de n-am asistat niciodată la o etapa de Campionat Național de Viteză în Coastă, mai ales că Reșița e aici, la o aruncătură de băț. Eh, asta e … n-am nici o scuză! Dar de acum gata, nu mai poate nimeni face asta pentru că duminică am fost prezent la a patra etapa a CNVC 2013, Cupa Reșița.

V-am obișnuit să fac relatările și fotografiile din postura spectatorului, acela care pleacă de acasă cu noaptea-n cap ca să poată ajunge pe probe înainte de închiderea circulației, care stă după bandă și ascultă indicațiile stewarzilor, se bucură de spectacol și nu își lasă gunoiul în urmă, conștient fiind că nu va veni nimeni sa curețe în urma lui. Deci la fel am să fac şi în continuare … spectator pentru prima oară la VTM. Acum nu eram eu chiar total în afara subiectului, în mare ştiam ce se întâmplă pe acolo, dar pentru că-mi place să fiu cât mai bine informat, la prima manşă de antrenamente m-am postat lângă un comisar de traseu. Astfel am putut să obţin câteva informaţii în plus şi chiar să trag cu urechea la staţia de emisie-recepţie pe care acesta o avea în dotare. După terminarea manşei i-am mulţumit şi am plecat încrezător spre o altă locaţie de pe traseu.   😀

So, prima etapă de CNVC la care am asistat mi-a plăcut! Chiar dacă nu a existat, ca peste graniță, o instalație de sonorizare pe toată întinderea traseului (am eu o obsesie cu sonorizarea si cu mizeria lasată în urmă de spectatori, na! 😉  ), mi-a plăcut că erau semnalizate zonele interzise spectatorilor și cele în care parcarea era interzisă, că stewarzii au fost destul de activi și sociabili și furnizau informații corecte, că nu au existat timpi morți în care sa te prajești degeaba la soare și mi-a plăcut prestația concurenților:

One comment:

  1. I found your blog website on bing and appearance just some of your early posts. Keep the good operate. I extra up your Feed to my MSN Information Reader. Seeking ahead to studying extra of your stuff afterward!

Leave a Reply