Lugojul pe harta Timiş Rally 2013

Există câteva persoane cărora le e cunoscut faptul că anul trecut, după ce am criticat starea suprafeţei de rulare pe unele probe speciale a etapei de raliu desfăşurate în judeţul nostru, tot eu am fost probabil printre primii care au spus un mare “BRAVO!” după ce etapa s-a încheiat. Da, pentru că aşa consider că e corect … cum zice americanu’, “No hard feelings”. Într-o lume normală nici criticile nu sunt folosite doar pentru a arunca cu noroi şi nici laudele nu exista doar pentru a te bate cu cărămida-n piept, ci ambele sunt constructive.

Dar a trecut aproape un an de atunci, iar astăzi am văzut că au fost publicate documentele oficiale ale Timiş Rally şi uite că de data asta încep cu “bravo!” şi sper că la sfârşitul zilei de 13 Aprilie toată lumea va putea încheia doar cu laude la adresa etapei şi a organizatorilor. Mă bucură nespus de mult faptul că Lugojul, oraş care face parte din istoria sportului auto din România va reintra în această frumoasă lume prin găzduirea uneia din cele două SuperSpeciale planificate de organizatori.  Da, ştiu ca anul trecut a găzduit un parc de service la marginea oraşului, dar asta nu se poate compara cu o SS ce se va desfăşura în jurul sau în apropierea primăriei.

Aştept cu nerăbdare acest eveniment şi sunt convins că lugojenii vor ştii să-i întâmpine cum se cuvine pe cei mai buni piloţi de raliu din ţară (şi nu numai), sportivii din Campionatul Naţional de Raliu!

Documentele oficiale ale raliului se găsesc la raliultimisoarei.info, iar dacă doriţi să revedeţi imagini de la Timis Rally 2012, puteţi accesa link-ul următor:  http://www.tomesti.ro/valivasiliu/sport/timis-rally-2012-2 .

Leave a Reply