Grand Tour Timișoara-Arad 2016

Am scris de atâtea ori despre etapele de rally-sprint de pe circuitul Vik Power din Arad încât nu știu ce aș mai putea scrie fără să mă repet.

Poate că ar fi timpul să-mi exprim surprinderea asupra faptului că un circuit pe care se țin în fiecare an etape de karting, rally-sprint, supermoto și tot felul de teste, în loc să se dezvolte pare că se duce încet, dar sigur pe apa sâmbetei. Nu știu ce planuri au administratorii acestei locații și sper din tot sufletul să ne pregătească o surpriză plăcută. Cert e însă că deocamdată, la fiecare vizită pe care o fac pe acest circuit pot observa cu ușurință că peisajul e din ce în ce mai trist. Sâmbăta trecută parcă florile de păpădie au reușit totuși să dea o notă de optimism.

Banner_fin

Partener Sport & Outdoor Photography pentru acest eveniment

Sau aș putea să încep să vorbesc despre o luptă între două federații; luptă care îți dă impresia că nu se va termina niciodată și din care avem de pierdut cu toții, începând cu sportivii și organizatorii și terminând cu spectatorii de pe margine. Îmbucurător e totuși faptul că poți vedea sportivi care participă la cât mai multe evenimente, indiferent care e ”forul suprem” ce patronează fiecare eveniment.

Una peste alta, evenimentul de sâmbătă mi s-a părut unul reușit, iar varietatea de materiale de concurs prezente la start o puteți observa și singuri în imaginile de mai jos.

Leave a Reply