CNE MX Lugoj

Dacă anul trecut prezentam etapa de CNIR desfășurată la Lugoj ca fiind o premieră pentru orășelul timișan și vedeam circuitul de pe dealul Hezerișului ca un circuit cu potențial uriaș pentru dezvoltarea sportului local și nu numai, iată că apare și confirmarea aprecierii acestuia și a eforturilor echipei Moto Extrem Lugoj. Federația Română de Motociclism a ales să deschidă sezonul competițional 2016 de Motocross printr-o etapă de Campionat Național pe Echipe fix pe cel mai nou circuit de Motocross din țară.

Banner_fin

Partener Sport & Outdoor Photography pentru acest eveniment

Pe parcursul a două zile am avut parte de dueluri frumoase, sunet de motoare, sărituri și miros de combustibil ars, toate acestea culminând de fiecare dată cu zâmbetele și aplauzele prezente la festivitatea de premiere.

Ziua de sâmbătă a fost animată de lupta de la clasele mici și de lupta dintre Mihai Stoichescu și Istvan Balazs la clasa MX 1, lugojanul reușind să se impună în ambele manșe. La veterani Giampiero Borghetti a reușit să câștige detașat în fiecare din cele două manșe de concurs.

50 cc

Leave a Reply