Pietroasa Country Ride 2013

pietroasa2013Anunț oficial al Asociației Liman Bike Race, organizatorul concursului : concursul MTB Pietroasa Country Ride se anulează deoarece nu a fost obținut avizul de la Poliția Rutieră din motive oarecum neclare ( lipsa unui document de la Registrului Sportiv ). Totuși cine dorește poate participa de la ora 11:30-12:00 la o plimbare de la Pietroasa la Poieni Strâmbu sub forma unei acțiuni care să arate tuturor că dorim să facem sport dar birocrația și haosul din legislația românească ne aruncă în rândul țărilor din lumea a 3-a. 

 

Posibilităţi de cazare la Motel Valea lui Liman, Pensiunea Foişor din Temereşti sau la localnici (0729099737 Puiu Muntean).


Publicat

în

de către

Comentarii

14 răspunsuri la „Pietroasa Country Ride 2013”

  1. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    Va aduc o veste deloc buna, nu am primit avizul de la Politie si nici nu o sa-l mai primim pe motiv ca nu figuram in Registrul Sportiv (suntem ONG non-profit ) si mi s-a explicat ca din capitala se fac asemenea presiuni deoarece se urmareste sa se cam termine cu conc private si numa cele din calendarul competitional pot primi aviz etc etc. O solutie ar fi sa facem concursul sa fie numa prin padure dar acum e tarziu sau sa-l transformam pe 27 oct intr-o tura organizata sub numele Pietroasa Country Ride (treb sa dam niste telef) si din banii ce-i avem ca sa nu-i pierdem sa facem tricouri la toti care participa si ceva tombola sau premii pt cat mai multi..nu am crezut ca se ajunge pe aici, suntem o tara penibila, dar culmea e ca am platit taxa de 200 la finante in contul MAI..am putea merge organizat pana la Batrana , de la Poieni mai sus in Tinutul Padurenilor, astept si alte propuneri….oricum si Limanul e in acelasi pericol.

    1. Avatar Mladen
      Mladen

      Şi dacă concursul îi desfăşurat doar prin pădure, iar partea de asfalt să fie trecută ca "etapă de legătură", ceva gen cum îs raliurile.
      Spre deosebire de automobile cu care poţi depăşi fără prea mare efort limita legală de viteză, deci îi periculos să concurezi pe drumuri deschise circulaţiei, cu bicicleta fie că concurezi, fie doar te plimbi, tot nu depăşeşti viteza legală.
      :-??

    2. Avatar ilie
      ilie

      eu cred ca o taxa de inscriere este binevenita;o taxa modica 25-30ron; daca e prin padure e si mai fain; acuma ramane sa decida organizatorii; multa bafta si daca se tine, cu taxa fara taxa, combinat sau doar padure eu o sa vin; ilie

  2. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    Deci comunic in mod oficial tuturor ca nu putem tine concursul in forma dorita pt ca nu putem trece fara acordul Politiei Rutiere pe drumul public si traseul nu-si are sensul altfel ( cica nu e contraventionala pedeapsa ci penala); putem doar sa incercam sa-l transformam intr-un party cu plecarea din Pietroasa spre Crivina de Sus, Poieni si retur si la intoarcere mancam un ceaun si facem tombole ca sa dam premiile; sau putem face exact traseul de concurs dar fara sa ne intrecem efectiv fara un start si o sosire autentice ( simulam ) si mergem toti cu catel si purcel ne tragem in poze si trimitem Federatiei. Incercarea de integrare in regulile europene si internatioanale poate duce la o dezintegrare si a ce a mai ramas bun prin tara asta , asta in timp ce vesticii isi protejeaza ce au fara sa ne ceara noua parerea, cu iertare nu tot ce vine din vest e si bun. Imi pare rau , am incercat sa sustin practicarea sportului dar legile idioate sugruma pe oricine s-ar stradui sa faca ceva ( la olimpiada de la Londra s-a vazut cam cum stam cu sportul ca abia am adunat niste medalii, maj de bronz). Mai astept pareri dar repet concurs autentic cu numere si categorii nu va mai fi.

  3. Avatar Marius
    Marius

    Niciodata emotiile traite la un concurs nu se pot compara cu o tura amicala! Eu sunt pro concurs! Este frumos, se anunta o saptamana numai cu soare si ar fi pacat sa nu se mai faca un concurs frumos, facut intre prieteni! Ture se pot face oricand, concursuri mai rar! Va sustin si va multumesc ca faceti asa concursuri!

  4. Avatar Marius
    Marius

    Puteti pune taxa daca asta e o solutie pentru organizarea concursului! !

  5. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    Cred ca nu ati inteles prea bine….nu avem aprobare nu banii sunt acum problema ( sunt si aia dar nu mai comentez asta). Ce hartie vor ei trebuie facuta cu un an inainte desi e un concurs privat ne obliga sa respectm reguli ca la federatie cam asta ar fi si nu se mai poate…in asemenea conditii asociatia se va desfiinta ca nu mai are vreun rost si ne uitam la "marile si importantele concursuri" cu puncte UCI, puncte care intereseaza f mult pe ciclistul amator din popor…integrarea in lumea "civilizata", dezintegreaza pasiunea si dorinta de miscare….apropo la WTrade Center au murit unii ca li s-a spus sa astepte in loc sa o taie pe scari…cam asa la noi, nu stim pedala liber trebuie sa fim directionati si invatati, ce stiti voi ce-i ciclismul curat ( fara bumbi sa castigi pe fals), "stie doar ei"…

  6. Avatar sebastian
    sebastian

    deci intr-un final se va mai tine concursul?
    da sau nu?

    1. Avatar ilie
      ilie

      asa cum zice seba, se ma tine sau nu pana la urma 🙁 ?

  7. Avatar radu
    radu

    Ar fi frumos macar o tura organizata sa se tina…se anunta vreme buna pe weekend.

    Pacat de munca depusa de acesti baieti extraordinari…

  8. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    raspunsul este nu , nu se mai tine cel putin anul acesta

  9. Avatar puiu muntean
    puiu muntean

    raspunsul este nu , nu se mai tine cel putin anul acesta

  10. Avatar dariusdr
    dariusdr

    liman bike race se tine anul acesta?

    1. Avatar Vali Vasiliu
      Vali Vasiliu

      da.
      in curand vom posta detaliile pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *