IRC 2012 – Sibiu Rally

Cel mai aşteptat şi totodată cel mai important eveniment automobilistic de anul acesta din România a trecut. Acum aşteptăm reacţiile … nu cele la cald (care au fost pozitive), ci reacţiile de după calculele finale adunând laolaltă toate cele bune și cele rele dintr-un raliu care mie mi-a plăcut mult.

Bineînţeles că am mers la Raliul Sibiului de anul acesta, nu puteam să lipsesc şi îl aşteptam de multă vreme … cam de când a apărut calendarul IRC 2012.

Chiar dacă n-am reuşit sa ajung la shakedown am vrut neăparat să văd startul festiv de joi seara. În consecinţă cu puţin înainte de ora 20:00 ne-am înfiinţat în Piaţa Mare pentru a face un tur al parcului de service. Aici toată lumea era “în priză”. Fanii îşi căutau preferaţii (se poate vedea că noi l-am gasit pe al nostru 😀 ), mecanicii faceau ultimele retuşuri, piloţii dădeau interviuri, stăteau la poze sau se plimbau prin mulţime, toată lumea venise acolo cu un scop, iar pentru că se apropia startul festiv şi nu o probă specială, atmosfera era una foarte destinsă.

6 comments:

Leave a Reply