Show aeronautic la Surduc

Nu demult am realizat că fotografia m-a ajutat să văd puţin (sau mult) altfel cam tot ce se întâmplă în jurul meu şi, mai mult decât atât, fotografia m-a făcut să ajung în locuri şi la evenimente la care poate n-aş fi luat parte în urmă cu câţiva ani. Şi asta nu din comoditate sau ceva de genul ăsta, ci pur şi simplu datorită faptului ca aveam alte prioritaţi. So … din ciclul “for the first time”, vă prezint mai jos modul în care am perceput eu evenimentul ce a avut loc la Surduc, în cursul zilei de duminică.

Pentru că nu aveam nici cea mai vagă idee asupra modului de desfăşurare a unui astfel de eveniment, a locaţiei exacte şi pentru a studia puţin terenul unde urma să stau şi să contemplez spectacolul am tras o fugă sâmbătă seara până la Surduc.

Cu ocazia asta am stat de vorbă cu cateva persoane implicate în organizare, am vizitat aerodromul (în formare), am avut ocazia să fotografiez de aproape câteva aparate de zbor și chiar am avut norocul să fiu martor la o aterizare și două decolări.

6 comments:

 1. Ca de fiecare data, pielea mea s-a facut "de gaina". Este extraordinar ce reusesti sa facu aparatul acela … si fara inel :)) deocamdata :))))

 2. Buna ziua,
  Ca si organizatori, va multumim pentru prezenta, pentru articol si nu in ultimul rand pentru poze.
  Am
  dori, daca este posibil, sa postam o parte din aceste poze si pe site-ul nostru (evident cu specificatia ca vom posta si numele fotografului)
  In cazul in care vi se pare oportuna aceasta idee va rog sa ne contactati pe adresa de mail: office@aeroas.ro

  Va multumim,
  Asociatia Aeronautica Romana

 3. Buna ziua,
  Ca si organizatori dorim sa va multumim pentru prezenta, pentru articol si nu in ultimul rand pentru poze.
  Am dori, daca este posibil, sa postam o parte din aceste poze pe site-ul oficial al festivalului si un link pe facebook.
  Daca vi se pare oportuna aceasta idee va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: office@aeroas.ro
  Va multumim,
  Asociatia Aeronautica Romana

Leave a Reply